Gayrimenkulde aradığınız her şey emlakas.com

Gayrimenkulde aradığınız her şey emlakas.com

Gayrimenkul Uzmanı Faruk Özkara ‘Emlakta Güven’ ilkesi ile kurmuş oldukları www.emlakas.com ile emlak sektöründeki tüm oyuncuları tek bir çatı altında buluşturmayı hedeflediklerini açıkladı.

Gayrimenkul değerlemesi için piyasayı takip ederek ekonomiyi iyi analiz edebilen, gayrimenkul mevzuatına hâkim Gayrimenkul Uzmanı Faruk Özkara gayrimenkulde büyük bir hizmete daha imza attı. Gayrimenkul sektöründe büyük bir hizmeti hayata geçiren Gayrimenkul Uzmanı Faruk Özkara, “Türkiye'de gayrimenkul sektörüne yatırım yapanlar, gayrimenkul satanlar/kiralayanlar, yeni ev arayışında olanlar, bu sektörden profesyonel kazanç sağlayanlar için bir buluşma noktası ve referans bilgi kaynağı olması amacımızdır.

EMLAKTA GÜVEN İLKESİ İLE YOLA ÇIKTIK

EMLAK AS’ın öncelikli hedefi bireysel kullanıcılarımıza ve kurumsal iş ortaklarımız emlak ofislerine, hem görsel hem de teknik olarak yüksek kalitede hizmet vermek ve emlak sektöründeki tüm oyuncuları tek bir çatı altında buluşturmaktır. En güncel ve güvenilir ilanları, sektöre dair tüm gelişmeleri takip edebileceğiniz haberleri, inşaat firmalarını ve projeleri bir arada bulabileceğiniz bir platformdur. ‘Emlakta Güven’ ilkesi ile yola çıkıp her aşamada iş ortaklarımızın yanında olmayı benimserken aynı zamanda son kullanıcı ve müşterilerimizin mutluluğunu da çalışmalarımızın odak noktası haline getiririz.” dedi.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.