Feci Kazadan Acı Haber: Genç Futbolcu Hayatını Kaybetti!

Feci Kazadan Acı Haber: Genç Futbolcu Hayatını Kaybetti!

Gebze'de meydana gelen trafik kazasında, Darıca Spor U18 futbolcularından Yunus Emre Savaş, 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Savaş'ın vefatı, ailesini ve sevenlerini derin yasa boğdu.

29 Nisan tarihinde 41 AHP 408 plakalı Peugeot marka otomobiliyle Eskihisar Mahallesi 1494 Sokak'ta seyir halinde olan Enes T.T., aracın su birikintisine girmesi sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, yaklaşık 10 metrelik bir istinat duvarından ağaçlık alana uçtu. Çevrede kazayı gören vatandaşlar, hızla olay yerine koştu ve 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine, olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

KURTARILAMADI

Ekipler, ağaçlık alandan kaza alanına ulaştığında, araçta bulunan sürücü Enes T.T. ile yolcular İbrahim G., Bayram G., Emir A. ve Yunus Emre Savaş'ı kurtararak hastaneye kaldırdı. Yaralılar arasında bulunan Yunus Emre Savaş, Bayram G. ve Emir A.'nın Darıca Spor U17 ve U18 futbolcuları olduğu öğrenildi. Durumu kritik olan Yunus Emre Savaş, 3 günlük yaşam mücadelesinin ardından bugün vefat etti.

aw194712-01-kocaeligundem-1714586186.webp

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.