Feci Kazada Can Vermişti! Kimliği Belli Oldu

Feci Kazada Can Vermişti! Kimliği Belli Oldu

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde meydana gelen feci trafik kazasında, kontrolden çıkan otomobil, önce yol kenarında yürüyen yayaya, ardından beton elektrik direğine çarpıp ortadan ikiye ayrıldı. Kazada, aracın çarptığı yaya yaşamını kaybederken, otomobil sürücüsü ağır yaralandı. Yapılan çalışmalar sonucu, o kazada yaşamını yitiren yayanın öğretmen Orhan Gündoğdu olduğu belirlendi.

D-130 Karayolu üzeri Başiskele İlçesi Sepetlipınar Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazası, edinilen bilgi ve iddialara göre şu şekilde gelişti. İzmit'ten Yalova istikametine gitmekte olan S.T. idaresindeki 41 ST 138 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Otomobil önce yaya, sonra beton elektrik direğine çarptı. Kazada ortadan ikiye ayrılan otomobilin bir parçası, iş yerine çarptı. Çevrede kazayı gören vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan S.T., ambulansla Gölcük Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde yayanın ise hayatını kaybettiği belirlendi.

KİMLİĞİ BELİRLENDİ
Kaza sonrasında, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, hayatını kaybeden yayanın cansız bedeni otopsi için morga götürüldü.Polis ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucu, yol kenarında yürürken feci kazada can veren yayanın Kocaeli Sanayi Odası Dumlupınar Ortaokulu'nda görevli olan özel eğitim başöğretmeni ve iki çocuk babası olan Orhan Gündoğdu olduğu öğrenildi. Gündoğdu'nun cenazesi memleketi olan Yozgat Şefaatli İlçesi Caferli Köyünde toprağa verilecek.

Kaynak:Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.