Farabi’den personeline veda

Farabi’den personeline veda

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin sevilen personellerinde olan Osman Elagöz’ün tayin olması sonrası; hastane yönetimi ve çalışma arkadaşları tarafından kendisine anlamlı bir veda organizasyon düzenlendi.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin sevilen personellerinde olan Osman Elagöz’ün tayin olması sonrası; hastane yönetimi ve çalışma arkadaşları tarafından kendisine anlamlı bir veda organizasyon düzenlendi. Görev süresi boyunca başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Osman Elagöz’e hastane yönetimi tarafından teşekkür belgesi de takdim edildi.

 

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada; “Büyük bir özveri içerisinde çalışarak hastanemize hizmet veren değerli çalışma arkadaşımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki çalışma ve sosyal hayatında başarı sağlık ve esenlikler dileriz” denildi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Osman Elagöz de kendisi için yapılan programla ilgili olarak, “Darıca Farabi bende her zaman ayrı bir yer tutacaktır. Burada daima kendimi bir aile sıcaklığında hissederek çalıştım. Çalışma arkadaşlarım ve hastane yönetimimiz ile birlikte çalışmaktan her zaman gurur duydum.  Sizler ile her zaman irtibat halinde kalmak ve bu güzel ortamı her zaman devam ettirmek isterim. Bu anlamlı günde burada olarak beni onurlandıran tüm çalışma arkadaşlarıma ve değerli müdürlerime teşekkür ederim” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.