Evden kaçtı, parkta bulundu

Evden kaçtı, parkta bulundu

Darıca’da anneannesine izinsiz gittiği için ablasının babasına şikayette bulunacağını söylemesiyle korkan 9 yaşındaki Ebrar Can, evden kaçtı. Mahalle halkı ve polis, küçük kızı bulmak için seferber oldu. Ebrar, yaklaşık 4 saat sonra bir parkta bulundu.

Önceki gün  Kazım Karabekir Mahallesi Mevlana Caddesi Gülveren Sokak'ta bulunan evinden çıkan Ebrar Can, birkaç sokak ilerideki anneannesine gitti. Daha sonra eve dönen küçük kıza, ablası, "Niye izinsiz gittin, seni babama söyleyeceğim" dedi. Ebrar, 21.00 sıralarında arkadaşlarıyla oynamak için çıktığı eve dönmedi. Hatice Can, kızını bulamayınca, durumu polise ve yakınlarına bildirdi. Mahalleli ve polis, küçük kızı bulmak için seferber oldu. KAMYONUN ARKASINDA BULUNDU
Saatlerin ilerlemesinin ardından küçük kızın bulunamaması nedeniyle ailenin tedirginliği artarken, 50- 60 kişilik mahalle sakini ve polisler her yere baktı.
Ebrar Can saat 01.00 sıralarında evinin 300-400 metre ilerisindeki çocuk parkının yanındaki bir kamyonun arkasında saklanırken bulunarak ailesine teslim edildi. Çocuğu bulan polis, ailenin ifadesine başvurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.