Esnaf Kefalet Kooperatifi İşletme Kredisi'ne yoğun ilgi

Esnaf Kefalet Kooperatifi İşletme Kredisi'ne yoğun ilgi

Ramazan ayı dolayısıyla esnaf ve sanatkarların artan kredi talep ve ihtiyaçlarına karşın, Kocaeli Büyükşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 6 aylık vergi levhası ve sicil belgesi olan tüm esnaf ve sanatkarlara kredi imkanı sunuyor.

Kocaeli Büyükşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, ''S.S.Kocaeli Büyükşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Müdürü Gökhan Işık Yaptığı Açıklamada Esnaflarımızın yeni Kredi Kullanmak için Kredi Kapama zorunluluğu kaldırılmıştı.

İHTİYAÇLARDA ARTIŞ GÖZLEMLENDİ
Mübarek Ramazan ayı içinde olmamız ve önümüzün Ramazan Bayramı Olması dolayısı ile esnaf ve sanatkarlarımızın kredi talebi ve ihtiyacında artış gözlemlenmiştir. esnaflarımız ister aylık ister 3 aylık periyotlarda yıllık %25 faiz oranlı esnaf işletme destek kredisinden 6 aylık vergi levhası ve 6 aylık sicil belgesi olan tüm esnaf ve sanatkarlarımız kendilerine tanımlanan meslek kodu (nace kodu) limitince yararlanabilmektedirler.

MESAİ SAATİ GÖZETMEKSİZİN KALİTELİ HİZMET...
Kooperatifimize yapılan başvurular mesai saati gözetmeden en kısa sürede değerlendirilip Esnaf ve Sanatkarlarımıza Kaliteli hizmet sunmaya çalışmaktayız. Dileyen esnaf ve sanatkarlarımızın merak ettiği sorular ve Bilgi almak için Karabaş Mahallesi Mimar Sinan Sokak No:17/3 izmit/KOCAELİ (Hurmalar Ticaret Üst Katı Yeni Cuma Camii ve Çay Bahçesi Karşısı) adresinde faaliyet gösteren kooperatif hizmet binasına gelip veya 0 262 349 25 25 Numaralı Telefondan Bilgi Alabilirler. Tüm esnaf ve sanatkarlarımızın Ramazan Ayını ve Şimdiden Ramazan Bayramını Kutlarız.'' ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum