Eskrimciler iftarda buluştu

Eskrimciler iftarda buluştu

Kocaeli Gençlik İl Spor Müdürlüğü ve Kağıtspor’da eskrim yapan sporcular, aileler ve antrenörler birlikte salonda topluca iftar yaptı.

AİLELERİYLE MAÇ YAPTILAR
Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda haftanın her günü Eskrim antrenmanı yapan sporcular bu defa aileleri ve antrenörleriyle bir araya gelerek iftar yaptı. Türkiye Eskrim Federasyonu Kocaeli İl Temsilcisi Nedim Aktürk, Eskrim Antrenörü Ömer Kılıç ve Turgay Tümkuş’un ev sahipliğini yaptığı organizasyonda konuklar hem iftar açtı hem de sohbet etme imkanı buldu. Antrenman sonrası salonda, aileleriyle birlikte maç yapan sporcular onlarla basketbol, voleybol, badminton oynayarak eğlenceli zamanlar geçirdi.
GENİŞ KATILIM SAĞLANDI
İzmit Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Engin Yaşar, GSİM okul Sporları Şube Müdürü Turgay Bulut, GSİM Muhasebe şefi Gülseren Buğdacı, GSİM Spor Servisi memuru Kadir Ergin, GSİM Spor Servisi THOM sorumlusu Oğuzhan Özdemir, Masa Tenisi il Temsilcisi Çetin Buğdacı, Bisiklet İl Temsilcisi Mehmet Bozdemir,  Başiskele Çocuk Üniversitesi Eskrim Hocası Gülsüm Özdemir, Başiskele Çocuk Üniversitesi Müdür Yardımcısı Gürcan Yılmaz, Birol Cin, KBŞKSK Eskrim Branş Sorumlusu Hamza Bakkal, KBŞBKSK Genel Sekreteri Bekir Köksal, TEF Yönetim Kurulu Üyesi Halit Bostancı, Eski Milli Eskrimciler Hasan İleri,  Necat Bilgin, Turhan Arıkan, Füsun Dönmez Toplu eşi Selim Toplu ile Emre Bozkur katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.