Eskişehir'in Anaçağ'ı Türkiye markası oluyor

Eskişehir'in Anaçağ'ı Türkiye markası oluyor

Eskişehir'in eğitimde büyüyen markası Anaçağ Anaokulları'nın Türkiye genelinde giderek artan şubelerinin temsilci ve öğretmenleri bir araya geldi.

Eskişehir'in eğitimde yaptığı atılımlarla dikkat çeken markalarından Anaçağ Anaokulları, son dönemde diğer şehirlerde de açılan şubeleri ile yüzde 150 oranında büyüme kaydederek, Türkiye markası olma yolunda hızla ilerliyor. Anaçağ Anaokulları'nın tüm franchise şubelerinin, Kocaeli İzmit Şubesi, Kocaeli Başiskele Şubesi, Bilecik Bozüyük Şubesi, Eskişehir Sümer Şubesi ve Eskişehir Batıkent Şubesi'nin kurucuları, idari kadroları ve öğretmenleri Eskişehir'de gerçekleşen buluşmada bir araya geldi, 2023-2024 öğretim yılı hizmet içi eğitim programı gerçekleştirildi.

"YENİ ŞUBELERLE ANAÇAĞ AİLESİ YÜZDE 150 BÜYÜDÜ"
Anaçağ Anaokulları Genel Müdürü Berke Akyel; Eskişehir, Kocaeli ve Bilecik'te açılan franchise şubeleri ile Anaçağ'ın eğitim kalitesini ve Anaçağ Anaokulları Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Can Zengin’in 21’inci yüzyıl becerilerine sahip bireyler yetiştirme yönündeki maksadını Eskişehir'den diğer şehirlere de taşımaya başladıklarını ifade etti. Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Can Zengin, "Anaçağ ailesi olarak eğitimdeki başarılarımız daha da üst seviyelere taşıyarak Eskişehir'deki hizmet anlayışımızı diğer şehirlere de taşıyoruz. Yeni şubelerle yüzde 150 oranında bir büyüme sağladık ve öğrenci sayımız giderek artıyor. Diğer şubelerimizin idari kadroları ve öğretmenleri ile de düzenlediğimiz hizmet içi eğitim programlar ile sürekli iletişim ve etkileşim halinde, başarı çıtamızı yükseltmeye devam ediyoruz" dedi.
Anaçağ Anaokulları şubeleri arasındaki iletişimin güçlendirildiği eğitimlerde ‘Kulaktan Kulağa’ ve ‘Marshmallow Kulesi’ gibi keyifli oyunlar da yer aldı. İHA
3-7.jpg1-9.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.