Erzurumlular Vakfı’nda Önal güven tazeledi

Erzurumlular Vakfı’nda Önal güven tazeledi

Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı’nda genel kurulunda mevcut başkan Ahmet Önal tek liste ile girdiği seçimde güven tazeledi

Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı’nda genel kurul heyecanı önceki gün yaşandı. Mevcut başkan Ahmet Önal tarafından hazırlanan tek liste ile gidilen genel kurul, vakfın İzmit’teki merkezinde gerçekleşti. Başkan Önal’ın ev sahipliğindeki kongreye katılanlar arasında vakfın kurucuları, Mütevelli Heyeti üyeleri ve yönetim kurulu eksiksiz olarak katıldı. Genel kurulda konuşan ve üyelere seslenen Erzurumlular Vakfı Başkanı Ahmet Önal, genel olarak çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

 

ÖNCE HEYETLER BELİRLENDİ

Öte yandan kongrede divan başkanlığına aynı zamanda Atatürkçü Düşünce Derneği İzmit Şube Başkanı da olan Ahmet Kavaz seçilirken, katip üyeliklerini ise Zekeriya Tiryaki ve Nurettin Tezel üstlendi. Yapılan seçimde ayrıca Vakıf Mütevelli Heyeti başkanlığına Ömer Yağız, yardımcılığına da Yaşar Can Arslan seçildi. Son olarak yapılan oylamada ise Ahmet Önal başkanlığındaki yönetim ve denetleme kurulları, katılımcı tüm delegelerin oyları ile göreve getirildi.

 

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.