Er Bakan Spor'a Sürpriz Ziyaret

Er Bakan Spor'a Sürpriz Ziyaret

Gebze Alaattin Kurt Stadyumu’nda Er Bakan Spor'a sürpriz ziyaret gerçekleşti.

Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner, Gebze ziyaretleri kapsamında Er Bakan Spor Kulübü'nü ziyaret etti.

Yönetimiyle birlikte Er Bakan Spor yöneticileri ve sporcularıyla bir araya gelen Melih Güner, Er Bakan isminin spor alanında böyle anlamlı bir çalışmayla taçlandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

1000 FORMALIK DESTEK

Kulübe 1000 forma desteği vereceğini söyleyen Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları başkanı Melih Güner, Er Bakan sporun sadece Gebze veya Kocaeli ile sınırlı kalmamasının, ülkemizin dört bir yanında 81 ilinde faaliyette olmasının önemini vurguladı.

Güner, sezon sonunda Er Bakan Spor’un şampiyonluk ipini göğüslemesi sonucunda Er Bakan Spor yöneticileri ve sporcularını Ankara’da parti genel merkezinde ağırlayacağı sözünü de verdi.

Sponsor olacağı 1000 formayı 81 ile dağıtacağını söyleyen Güner, Er Bakan sporun faaliyetlerini kulüp başkanı Şamil Ayyıldız'dan bizzat dinledi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ahlaklı ve maneviyatlI bir gençlik yetiştirmek için çabaladıklarını belirten Şamil Ayyıldız, ‘’Kulüp faaliyetlerimizle ülkemize başarılı sporcular yetiştirmeyi amaçlıyoruz ve aynı zamanda gençlerimizi sokaklardan ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ilk hedefimizdir dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Ayyıldız, kulübümüze ve çalışmalarımıza değer vererek bizleri ziyaret eden değerli başkanımıza ve yönetimine ayrı ayrı teşekkür ediyorum’’dedi.

Ziyaret sonunda Er Bakan sporcuları ve yöneticileri ile Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları başkanı Melih Güner ve yönetimi hatıra fotoğrafı çektirdi.

5.jpeg

6.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.