Enver Yıldırım, Dilovası'nda gençlerle buluştu!

Enver Yıldırım, Dilovası'nda gençlerle buluştu!

Adalet ve Kalkınma Partisi Dilovası’nda 31 Mart 2024 yerel seçimlerine belediye başkan aday adaylığını açıklayan Enver Yıldırım, Dilovası’nda gençlerle bir araya geldi.

Dilovası’nın gençlerini önemsediğini ve onların sesine kulak verdiğini belirten AK Parti Dilovası Belediye Başkan aday adayı Enver Yıldırım, gençlerin görüş ve önerilerini dinlemek ve hayata geçirmeyi planladığı projelere bizzat gençlerin Dilovası'na yön vereceğini kaydetti.

Dilovası Diliskelesi mahallesinde gerçekleşen buluşmada Enver Yıldırım, gençlerin sorularını yanıtlayarak beklentilerini dinledi.
Görev verilmesi durumunda gençlerin taleplerine cevap vereceğini belirterek ilçedeki sorunlara duyarlılıklarından dolayı Dilovası’nın gençlerine teşekkür eden Yıldırım, konuşmasında Dilovası’nın geleceğine dair vizyonunu ve gençler için planladığı projeleri anlattı.

Sorunlara dair somut çözüm önerileri sunduğu toplantının sonunda Yıldırım, gençlerin enerjisi ve vizyonlarından etkilendiğini, onların sesine her zaman kulak vereceğini ve Dilovası’nı gençlerle birlikte daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışacağını belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.