Elmas Düğün Davet’e görkemli açılış

Elmas Düğün Davet’e görkemli açılış

İş adamı Arif Çiçek tarafından Gebze’nin Yenikent Mahallesi’nde 2018’in sonlarına doğru hizmete giren Elmas Düğün Davet Balo Salonu’nun resmi açılışı görkemli bir törenle yapıldı.

1-personel.jpg2-salon-ic.jpg3-aile.jpg5-acilis.jpg6-dua.jpg7-arif-cicek-ve-serap-cakirlar.jpg9-020.jpg10-017.jpg11-013.jpg12-dua.jpg13-saadet.jpg14-genis-aile.jpg

Gebze’nin Yenikent Mahallesi’nde geçtiğimiz yıl içinde hizmete giren Arif Çiçek’e ait Elmas Düğün Davet Balo Salonu’nun resmi açılışı görkemli bir törenle gerçekleşti. Arif Çiçek açılışta konuklarını ekibi ve aile bireyleri ile birlikte ağırladı.

GÜVENİLİR ORTAM

Arif Çiçek gerek Gebze Bölgesi’nde yaşayan insanların gerekse onların mutlu günlerinde ağırlayacağı konuklarının en güzel, temiz, sıcak ve güvenli bir ortamda bir araya gelmesi, gerekse bölgedeki firmaların her türlü organizasyonlarını en iyi şekilde gerçekleştirmeleri için Elmas Düğün Davet Balo Salonu’nu Gebze’ye kazandırmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Tüm konuklarına katılımlarından ötürü teşekkür etti.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zekeriya Özak, Gebze Belediye Başkana Adnan Köşker ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler de konuşmalarında Arif Çiçek ve ailesini tebrik edip Gebze’nin önemli bir tesise daha kavuştuğunu söyledi.

850 KİŞİLİK KAPASİTE

Yenikent Mahallesi, Issıkgöl Caddesi, 2423 Sokak’ta, Gebze Şehit Er Oğuzhan Demir Olimpik Buz Sporları Salonu karşısındaki Elmas Düğün Davet Balo Salonu, 850 kişilik kapasiteye sahip. Açık otopark, teras kafe, çocuk oyun alanı ve mescidi ile her türlü ihtiyaçlar göz önünde tutularak tasarlanan salon; yemekli/yemeksiz düğünün yanı sıra nişan, kına, sünnet, toplantı, seminer, kokteyl, konferans, yemekli davetler, mezuniyet balosu, doğum günü kutlamaları ve çocuk partilerine ev sahipliği yapmak üzere tasarlandı. 

TECRÜBELİ KADRO

Murat Benlikaya’nın genel koordinatör, Asiye Ebru Tapari ve Kemal Gezer’in yöneticilik yaptığı Elmas Düğün Davet Balo Salonu; tecrübeli ve güler yüzlü kadrosuyla bugüne kadar çok sayıda düğün, nişan ve etkinliğe ev sahipliği yaptı. Arif Çiçek açılışta konuklarını personeli; eşi Bedriye Çiçek, kızı Gamze ve oğlu Yiğit ile birlikte ağırlarken diğer oğlu Kenan Celal okulundan ötürü açılışta yer almadı. Arif Çiçek’i mutlu gününde kardeşleri İsmail Çiçek, Atilla Çiçek ve geniş ailesinin bireyleri de yalnız bırakmadı.

YOĞUN İLGİ

Gebze Belediyesi Mehter Takımı’nın konser verdiği, Gebze Belediyesi personellerinden Ramazan Zor’un sunumunu üstlendiği program saygı duruşu ile başladı. Ardından Huzurkent Camii İmamı Cengiz Acar, Kuran-ı Kerim tilavetinde bulundu. Açılışa Güler, Özak, Köşker ve Çiler’in yanı sıra CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Millet İttifakı CHP Gebze Belediye Başkan adayı Avukat Recep Dursun, Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Op.Dr. Burcu Çetinkaya, Bağımsız Gebze Belediye Başkan adayı Serap Çakır ile siyaset ve iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Açılışa dair diğer detaylar www.gebzehaber.net haber sitesinde

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.