EKU işçisi piknikte buluştu

EKU işçisi piknikte buluştu

 EKU Fren Kampana Döküm Sanayi A.Ş çalışanları, firma yönetiminin düzenlediği piknikte bir araya geldiler. Doyasıya eğlenen işçiler güzel bir...

 

EKU Fren Kampana Döküm Sanayi A.Ş çalışanları, firma yönetiminin düzenlediği piknikte bir araya geldiler. Doyasıya eğlenen işçiler güzel bir gün geçirdi. 

EKU Fren Kampana Döküm Sanayi A.Ş işyerindeki çalışan işlerin moral ve motivasyonun artması amacıyla bir piknik programı düzenledi. Tavşancıl Köyü’nde şirketin kendisine ait olan Rahmi Küçük çiftliğinde gerçekleşen etkinliğe EKU Fren Kampana Döküm Sanayi A.Ş Genel Müdürü Mehmet Dudaroğlu, üst düzey şirket yöneticileri ve şirket çalışanları katıldı. Doğal ortamda rahat bir nefes alan işçilere döner ikram edildi. 

 

“BİZ BİR AİLEYİZ”

 

Düzenlenen piknik programında işçilere hitaben bir konuşma yapan EKU Fren Kampana Döküm Sanayi A.Ş Genel Müdürü Dr. Mehmet Dudaroğlu, “Biz bu piknik programını bayramdan önce yapmayı planlamıştık.  Program bugüne kısmet oldu. Biz EKU ailesi olduğumuz için bu piknik programını kendi yerimizde yapmayı münasip gördük. Bu toplantıların amacı ilişkilerimiz daha güçlendirerek birada olmanın mutluğunu yaşamaktır. Bu günde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi. Şirkette bazı sendikal problemler yaşandığını söyleyen Dudaroğlu, “Bildiğiniz gibi şirketimizde sendikal problemler yaşanıyor. Biz sendikal problemlerde mümkün olduğunca taraf olmamaya çalışıyoruz” diye konuştu. EKU Fren Kampana Döküm Sanayi A.Ş kurucusu Rahmi Küçük’ten kendilerine kalan bir miras olduğunu kaydeden Müdür Dudaroğlu, “ Bize Rahmi beyden bir miras kaldı. Bu mirasta; çalışanın alın teri kurumadan emeğinin verilmesidir. Biz şirket olarak bu mirası devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. Dudaroğlu’nun konuşmasının ardından şirket çalışanlarına yemek ikram edildi. Yenilen yemekler sonrasında davul zurna eşliğinde halay çeken işçiler doyasıya bir gün geçirdi. Gün boyu canlı müzikle eğlenen işçiler stres atarken çalışanlar unutulmaz bir gün yaşadı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.