Eğitim-Sen’den çocuk şenliği

Eğitim-Sen’den çocuk şenliği

Eğitim-Sen Gebze Şubesi’nin geleneksel hale getirdiği 23 Nisan Çocuk Şenliği yine renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklar iki saat boyunca yeteneklerini sergileyip gönüllerince eğlendi.

Eğitim-Sen Gebze Şubesi’nin geleneksel hale getirdiği 23 Nisan Çocuk Şenliği, Gebze Çamlık Parkı içindeki programla tekrarlandı. İki saat süren çocuk şenliğine aileleri ile birlikte katılan çocuklar geri dönüşüm atölyesi, farkındalık atölyesi, kil atölyesi, bilim atölyeleri, origami atölyesi, resim ve sanat atölyesinde hünerlerini sergiledi. Halat çekme dâhil olmak üzere çocuk oyunları ile gönüllerince eğlendi.

BAŞKA BİR DÜNYA MÜMKÜN

Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Oğur Aydın ile şube yürütme kurulu üyeleri ve üye öğretmenler tüm konukları ile yakından ilgilenirken keyifli, mutlu saatler geçirmesi için çaba sarf etti. Başkan Oğur Aydın şenliğe gösterilen ilgiden çok memnun kaldıklarını belirtip düzenli olarak tekrarlayacaklarını söyledi. Aydın, “Çocuklarımıza ve velilerimize sözümüz; biz, çocuklarımıza onurlu, aydınlık, mutlu bir gelecek bırakacağız. Bilimin, sanatın, sporun, özgür düşüncenin olduğu yerde şiddet, taciz, istismar değil insan haklarına saygı, sevgi, barış ve demokrasinin yeşereceğine olan inancımız ve umudumuz ile başka bir dünya mümkün diyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.