DİSK’ten Feniş’e destek

DİSK’ten Feniş’e destek

  DİSK’e bağlı Birleşik Metal-İş Sendikası, Lastik-İş, Nakliyat-İş, Emekli-Sen ve KESK’e bağlı Eğitim-Sen’in temsilcileri ve işçiler...

 

 

DİSK’e bağlı Birleşik Metal-İş Sendikası, Lastik-İş, Nakliyat-İş, Emekli-Sen ve KESK’e bağlı Eğitim-Sen’in temsilcileri ve işçiler 20 gündür direnişte olan Feniş işçilerine ziyaret ederek destek verdiklerini belirttiler. 

 

DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ

Feniş işçilerine destek için dün bir yürüyüş ve ziyaret gerçekleştiren Birleşik Metal-İş Sendikası, Lastik-İş, Nakliyat-İş, Emekli-Sen ve KESK’e bağlı Eğitim-Sen’in temsilcileri Feniş işçilerine mücadelelerinde yanlarında olduklarını belirttiler. Ziyarette ilk olarak bir konuşma yapan Çelik-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Şerafettin Koç, bir konuşma yaparak, “Bu fabrikanın temelinden bugüne kadar emeği olan işçiler var. İşçilerin verdiği bu mücadelenin başarıya ulaşmasında sınıf mücadelesinin vereceği destek çok büyük önem taşıyor. Bu nedenle tüm işçi sınıfının desteğine ihtiyacımız var” dedi. 

SINIF MÜCADELESİNDE YANINIZDAYIZ

Birleşik Metal-İş Sendikası Gebze Şube Başkanı Necmettin Aydın ise yaptığı konuşmada, “Sendikal örgütlü olan bu tür işyerlerinde bu tür mücadeleler oluyor. Hükümet ekonomi iyiye gidiyor diyor. Ancak yılbaşından beri 9 büyük fabrika iflas ettiğini açıkladı. DİSK’e bağlı sendikalar olarak bizler sınıf mücadelesinde sizlerin sonuna kadar yanınızdayız. Mağdur olan sizler gibi nice işçiler var. Ancak işçi sınıfı olarak bu mağduriyetlerin giderilmesinde güç birliği yapacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.