DİLOVASI MUHTARLARI: “Marmaray Gebze İstasyonuna tek hat olsun”

DİLOVASI MUHTARLARI: “Marmaray Gebze İstasyonuna tek hat olsun”

Dilovası Belediye başkanı Hamza Şayir ile bir araya gelen ilçedeki mahalle muhtarları, “Güzergâhın son durağı olan Fatih Devlet Hastanesi’nden Marmaray Gebze İstasyonu için ekstra otobüs değiştirmek zorunda kalıyoruz. ” Dediler.

Dilovası Belediye başkanı Hamza Şayir ile bir araya gelen ilçedeki mahalle muhtarları, “Güzergâhın son durağı olan Fatih Devlet Hastanesi’nden Marmaray Gebze İstasyonu için ekstra otobüs değiştirmek zorunda kalıyoruz. Bu güzergâhın Marmaray Gebze istasyonuna çekilmesi ve tek hat olmasını istiyoruz.” Dediler.    

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği muhtarlar toplantısında İlçenin mahalle muhtarlarıyla ile bir araya geldi.
Dilovası Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğü tarafından her ay düzenlenen muhtarlar toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in katılımlarıyla gerçekleşti.  Gerçekleşen toplantıda yapılan çalışmaları muhtarlara aktaran Başkan Şayir, Muhtarların ilçe halkıyla belediye arasında köprü olduğunu ve bu iletişim ile Dilovası’nı başarıyla yönetileceğini belirtti.
TALEPLERİ İLETTİLER
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in ardından tek tek söz alan Mahalle Muhtarları, halktan gelen taleplerini Başkan Şayir’e ilettiler. Muhtarlar adına konuşma yapan Mimar Sinan Mahalle Muhtarı Alaaddin Durmuş;  Öncelikle her ay ilçemizin sorunlarını masaya yatırdığımız muhtarlar toplantımızın devamlılığını sağladığınız ve halkın taleplerini bizden dinlediğiniz için sizlere teşekkürlerimi sunarım.  Mahalle Muhtarları olarak bizler mahallelerimizde oluşan talepleri sizlere aktardık. Şimdi İlçe olarak 12 mahallemizi ilgilendiren bir talebimizi size aktarmak istiyorum. 
MARMARAY İÇİN TEK HAT
Halkımızın hemen hemen hepsi Dilovası’ndan kalkan 301.302.303.304 nolu yolcu taşıma araçlarının yol güzergâhının Marmaray Gebze istasyonuna kadar uzatılmasını istiyorlar. Güzergâhın son durağı olan Fatih Devlet Hastanesi’nden Marmaray Gebze İstasyonu için ekstra otobüs değiştirmek zorunda kalıyoruz. Bu güzergâhın Marmaray Gebze istasyonuna çekilmesi ve tek hat üzerinden olması biz vatandaşların işini kolaylaştıracaktır.” dedi.
ÇÖZÜM BULACAĞIZ
Muhtar Durmuş’un ardından talepler için açıklama yapan Başkan Şayir, Vatandaşlarımızın sizler vasıtası ile gelen bu önemli talebi yapmış olduğum ziyaretlerde de tarafıma iletiyor. Konu ile ilgili çalışmalarımızı başlattık. Gerekli görüşmeler neticesinde bu sorunun ortadan kalkacaktır. Halkımız müsterih olsunlar. Onların taleplerini karşılamak üzere bu göreve talip olduk. Halkımızın teveccühüyle beş yıl boyunca taleplerine azami hızla çözüme kavuşturacağız dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.