Dijitalden bu sefer  4*4’lük dörtlü çıktı

Dijitalden bu sefer 4*4’lük dörtlü çıktı

Gebzespor sezonun ilk üç maçında kazanmasına karşın iki maçta hakem azizliğinden olası puan kaybının direğinden döndü. Dijital atamadan bu sefer Kırklareli Bölgesi’nden Armağan Çıbık çıktı. Çıbık ikisi çizgi biri saha kenarında üç yardımcısıyla sonucu etkilemeden, neredeyse sıfır hatayla yönetti. Sarı kartlarını yerinde ve adil kullandı

Gebzespor, Çorluspor’u evinde 1-0 yenerken kaçırdığı penaltıda, kalecinin yüksek olasılıklı çizgi ihlali, gözden kaçtı..

Yine evinde Diliskelesispor’u penaltı golüyle 1-0 yense de ilk devrede bir olası penaltısı ve çok tehlikeli noktadan mutlak serbest vuruşu ve rakibe sarı kart, pas geçildi…

hakemler-1.jpg

Armağan Çıbık ve yardımcıları maç öncesi seronomide her iki takımın kaptanları Müslüm Aydoğan (Keşanspor) ve Mustafa Pınar ile.

BAL’da hakemler dijital yöntemle atanırken hakemlerin BAL’a ne kadar hazırlıklı olduğu, tartışılmaya başlandı. Keşanspor maçında ise dijital atamada bu sefer Kırklareli Bölgesi’nden Armağan Çıbık çıktı. Kusursuz, neredeyse sıfır hatayla yönetti.

SONUCA VE SKORA ETKİ ETMEDİLER

Keşan Atatürk Stadı’nda oynanan maçı Kırklareli Bölgesi hakemi Armağan Çıbık yönetti. Çıbık’ın yardımcılıklarını Can Berk Yıldız (Tekirdağ) ve Mert Öztürk (İstanbul) üstlendi. Dördüncü hakem olarak İstanbul Bölgesi’nden Onur Can Dolğun görev yaptı.

hakemler-11.jpg

Çıbık ve yardımcıları maç boyunca sonuca ve skora etki eden bir hata yapmazken her iki takımın gerek teknik heyet ve futbolcuları, gerek taraftarından tepki almadan maçı tamamladı.

TOPLAM 9 SARI KARTLA TAMAMLADILAR

hakemler-4.jpg

Çıbık; Keşanspor’da beş futbolcuya sarı kart gösterdi. Ev sahibi Gebzespor ataklarını faulle engellemeye çalışırken 14’te Sadullah Burak Toprak, 20’de Altunay Kaldı, 22’de Eser Berk Ulaş sarardı. İkinci yarıda 63’de Mustafa Yüksel ve 70’de Batuhan Kayıkçı sarı kart gören Keşansporlular oldu. Gebzespor ilk yarıyı sarı kartsız geride bıraktı. İkinci yarıda 53’te Emre Koskor, 72’de Eyüp Ensar Bozkurt ve 82’de Adem Parlak sararırken Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır da bir pozisyona gereksiz tepkiden sarı kart gördü.

Haber merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.