Dertlerini dinlemedikleri için öldürmüş

Dertlerini dinlemedikleri için öldürmüş

Derince ilçesinde, Kıyas Ayğan (50) ve İlhami Ayğan (46) kardeşleri pompalı tüfekle öldüren Talip A. (38) yakalandı. Talip A., "Ben garibanım" deyip derdini anlatmak istediği, Ayğan kardeşleri de kendisini dinlemeyip, tersleyince öldürdüğünü söyledi.

Olay, Derince ilçesinde meydana geldi. Kahvehanede birlikte alkol alan Talip A. ile İlhami ve Kıyas Ayğan kardeşler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Talip A., pompalı tüfekle iki kardeşi vurarak öldürüp, kaçtı. Olayla ilgili çalışma başlatan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Talip A.'nın İzmit'te Akpınar Mahallesi'nde bir evde saklandığını belirledi. Saat 03.00 sıralarında adrese baskın düzenleyen ekipler, Talip A.'yı yakaladı. Talip A.'ya yardım ettikleri belirlenen M.D. (51), S.A. (59), M.M. (52) ve F.Y. (41) de gözaltına alındı.

Kıyas ve İlhami Ayğan kardeşleri pompalı tüfekle öldüren Talip A. tutuklanırken, kendisinin saklanmasına yardımcı oldukları iddia edilen 4 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.