DERİNCE’NİN ŞAKASI YOK

DERİNCE’NİN ŞAKASI YOK

BAL’da sezona iyi başlayan, ilk iki maçını kazanan Belediye Derincespor, önceki gün İstanbul deplasmanında Vefaspor’a konuk oldu. Temsilcimiz, Yiğitali, Gökalp ve Fatih Yıldırım’ın golleri ile sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Geçen hafta Sultangazi ile oynaması gereken karşılaşma Amatör Milli Takımın maçı olması nedeniyle ertelenen Belediye Derincespor, zorlu Vefa deplasmanında ilk yarıda etkili bir oyun ortaya koydu. Maça Enes, Bahtiyar (Tayfun), Fatih Yıldırım, Koray, Aykut, Sefa, Gökalp, Cihan (Fatih Güler),  Yiğitali, Jery (Bedirhan) ve Ufuk Gülez on biri ile başlayan Belediye derince, 20’de Yiğitali’nin golü ile 1-0 öne geçti. 36’da kazanılan serbest atışı Gökalp kullandı, topu köşeden filelere gönderdi, devriyi temsilcimiz 2-0 önde tamamladı.

İKİNCİ YARI ÇOK GERGİN GEÇTİ

Bakırköy Şenlikköy Stadı’nda oynanan maça ev sahibi takımın taraftarlarının ilgisi çok fazlaydı. Bu yarıda taraftarların hakeme baskısı, saha içinde de rakip takımın agresif oyunu Belediye Derincespor’u zor durumda bıraktı. 56’da ev sahibi ekip farkı 1’e indirdi. Fatih Yıldırım’ın kafa golü ile farkı yeniden ikiye çıkaran Belediye Derincespor, tam rahatladı derken ikinci golü yedi. Son dakikaları gergin geçen maçı 3-2 kazanan Belediye Derincespor, çok önemli bir galibiyete imza attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.