Deniz Yıldızları’nda bir ilk!

Deniz Yıldızları’nda bir ilk!

Darıca Deniz Yıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Kulübü ilçedeki ortaokullar ve liselere yönelik olarak ‘1.Mini Gençlik Olimpiyatları’ adı altında spor organizasyonu düzenledi.

Darıca Deniz Yıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Kulübü ilçedeki ortaokullar ve liselere yönelik olarak ‘1.Mini Gençlik Olimpiyatları’ adı altında spor organizasyonu düzenledi. Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen oyunlara 14 okuldan gelen öğrenciler katıldı. 4 gün boyunca okulun spor tesislerinde gerçekleştirilen oyunlarda atletizm branşında 7 farklı dalda yarışmalar yapılırken öğrenciler dereceye girebilmek için kıyasıya yarıştı.

YARIŞMALAR NEFESLERİ KESTİ

Deniz Yıldızları Meslek Lisesi spor tesislerinde düzenlenen organizasyonda 100m, 800m, 1500m, Gülle atma, cirit atma, uzun atlama ve yüksek atlama yarışmaları yapıldı. Oldukça çekişmeli geçen yarışmalar nefesleri keserken sporcular kürsüye çıkabilmek için sınırlarını zorladı. Yarışmalar sonucunda dereceye giren öğrenciler ve okullar için kupa ve madalya takdim töreni düzenlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.