Demirci’ye Sinoplulardan meşaleli karşılama

Demirci’ye Sinoplulardan meşaleli karşılama

31 Mart’ta gerçekleşecek olan belediye başkanlığı seçimlerinin iddialı ismi , İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Şevki Demirci, Sinoplular tarafından meşalelerle karşılandı.

Çayırova’da Sinoplular Derneği’nin gerçekleştirdiği dayanışma gecesi yöre halkı ile siyasileri bir araya getirdi. Golden Palace Düğün Sarayı’nda gerçekleşen geceye katılım yoğun olurken, Sinoplular özellikle Demirci’ye yakın ilgi gösterdiler. Geceye, İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Şevki Demirci damgasını vurdu.

SİNOP'TAN DA İŞ İNSANLARI GELDİ
Sinopluları bir araya getiren gecede ; Sinop’tan gelen iş insanları Murza Kaya, Cafer Özcan, Bayram Özcan, Yakup Yıldırım ve Orhan Köksal gibi isimler de hazır bulundu. Dernek Başkanı Muammer Aydın’ın açılış konuşmasıyla başlayan dayanışma gecesinde Şevki Demirci’de selamlama konuşması yaptı.

whatsapp-image-2024-02-26-at-16-45-22.jpeg

SİNOPLULAR LİSTEDE ÜST SIRALARDA
Sinoplulardan övgüyle bahseden Demirci, ‘’ Çayırova’mızın kurucu unsuru Sinoplulardır. Bölgemizin en fazla nüfusuna yine Sinoplular sahiptir. Geçmiş dönemde sizlerle yine dayanışma içindeydik. Sinoplu meclis üyesi adaylarımız Murat Tunç, Zekeriya Demirkıran, Fatih Yeşilkaya ve Sadık Özdemir listemizde seçilecek yerdedirler. Bu dönem meclis listemizin ilk beş ismi sizlerden, Sinoplulardan oluşuyor. Çayırova’da hizmete, kardeşliğe, beraberliğe kaldığımız yerden devam edeceğiz. Her bir çocuğumuza bisiklet hediye edeceğiz. Kurs masraflarını karşılayacağız. Kent meydanı ve devlet hastanesi projemize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Uçakparkı hizmete açacağız. ‘’ dedi.

whatsapp-image-2024-02-26-at-16-45-23.jpeg

COŞKULU KARŞILAMA
Konuşmaları sık sık alkışlarla ve tezahüratlarla kesilen Şevki Demirci , kendisinin Rizeli olduğunu hatırlatırken, dolaysıyla Sinoplularla hemşeri olduklarını dile getirdi. Salona girişinde gördüğü coşku ve meşaleli karşılamada duygulanan Demirci, gösterdikleri ilgiden dolayı Sinoplulara teşekkür etti.

MUHAMMET ÖZTÜRK'E PLAKET
Düğün salonunu hınca hınç dolduran Sinopluların gecesine bölgemizin tanınmış iş insanı, DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk’te katıldı. Sinoplu olan Öztürk’e derneğe katkılarından dolayı şükran plaketi verildi.whatsapp-image-2024-02-26-at-16-45-21.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.