Demirci’den Çiftçi’ye tam destek

Demirci’den Çiftçi’ye tam destek

Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, SKM programları kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürürken, önceki gün Çayırova Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak, hizmete sunulan Trafik Eğitim Parkı’nın açılışına katıldı.

arac.jpg

 

8 dönüm alan üzerine Akse Mahallesi’nde inşa edilen Trafik Eğitim Parkı açılış programına Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Gürbüz, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, belediye başkan yardımcıları ve vatandaşlar da katıldı.

Demirci, özellikle okul çağındaki çocuklara yönelik yapılan tesisten, gençlerin ve vatandaşların da yararlanabileceğini vurguladı. Başkan Demirci, konuşmasının sonunda AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi’ye destek istedi ve bizzat kendisinin de yanında olacağını söyledi.

2018 yılında Türkiye ve il genelinde çeşitli branşlarda başarı gösteren sporculara bisiklet hediye edilmesi töreninin ardından, Trafik Eğitim Parkı’nın açılış kurdelesini Başkan Demirci ve Başkan Adayı Çiftçi birlikte kestiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.