Demirbaş'tan, Aydal'a gönderme!

Demirbaş'tan, Aydal'a gönderme!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan tarafından, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Doğan Aydal'ın, katıldığı bir televizyon programında yapmış olduğu açıklamalara, MHP Kocaeli İ Başkan Murat Nuri Demirbaş, oldukça sert bir gönderme yaptı.

Kısa bir süre önce, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan tarafından, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak ismi açıklanan Doğan Aydal, önceki akşam Halk TV’de yayınlanan bir programda söylediği “AK Parti bize yalan söyledi. Biz AKP'yi kazandırmak için var olan bir parti değiliz. Biz bir sebeple anlaşamayabiliriz. Öyle de gözüküyor. Bizimle İstanbul adaylarını da paylaşmadılar” şeklindeki sözleri krize neden oldu.


DEM’İNİ ALMIŞLARIN KAZANINDA KAYNAMAYA DEVAM ET

Aydal'ın AK Parti ve Murat Kurum ile ilgili açıklamalarına, MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş'tan sert bir yanıt geldi. Demirbaş, yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı “Bir televizyon programında Cumhurittifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Murat KURUM’u eleştirip DEM’lenmeye çalışan adaylara destek veren Doğan Aydan’ın sözleri at izinin it izine nasıl karıştığının göstergesidir. Burası Koca yüreklilerin şehri Kocaeli! Benden sana bir tavsiye; sen Dem’ini almışların kazanında kaynamaya devam et. Biz Kocaelide Cumhurittifakının kazanımı ve Kocaeli’miz için neler yapabileceğimizin üzerinde çalışmaya devam ediyoruz”

Kaynak:Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.