Değirmendere şokta: 1-4

Değirmendere şokta: 1-4

Süper Lig B Grubu’nda şampiyonluk yarışı yapan iki takım Değirmenderespor ile İlimtepe FK, kozlarını Değirmendere Stadı’nda paylaştı.

İlk 4 maçını kazanan İlimtepe FK, henüz 30’uncu saniyede 1-0 öne geçtiği maçta, ilk yarıyı da 4-0 önde tamamladı. Değirmendere, uzatmalarda İbrahim Gürel ile penaltıdan bir gol buldu, maçı konuk ekip 4-1 kazandı. 

İLİMTEPE 30’UNCU SANİYEDE ÖNE GEÇTİ

Geçen hafta deplasmanda Sırrıpaşa FK’ya 2-1 yenilen, ligde ilk mağlubiyetini alan Değirmenderespor, önceki akşam sahasında ağırladığı lider İlimtepe FK’yı yenip, puanları eşitlemek istiyordu. Maça konuk ekip golle başladı. Henüz ilk dakika dolmadan Nihat topu aldı, rakip ceza sahasına kadar indi, vuruşu kaleci Onurcan’ın koltukları arasında filelere gitti. Golün şokunu üzerinden atan Değirmenderespor, Armağan ve Rüstem ile çok net fırsatlar buldu, ancak değerlendiremedi, İlimtepe kalecisi Mehmet bu ataklarda çok başarılıydı. 

DEĞİRMENDERE KAÇIRDI, İLİMTEPE FK ATTI

Değirmenderespor, ilk 30 dakikada eline geçirdiği fırsatları değerlendiremedi. 37’de İlimtepe atağında Muhammet sağ çaprazda öne çıkan kaleci Onurcan’ın yanından topu filelere gönderdi, fark ikiye çıktı. Günün başarılı ismi Nihat, bu kez Kerim’den kaptığı topta, ilk golde olduğu gibi çok rahat ceza sahasına girdi, kendisinin ikinci, takımının da üçüncü golünü attı. 0-3. 45+3’te fark 4’ea çıktı. Sol çizgiden Eren topu getirdi, Muhammet’e boş kaleye dokunmak kaldı, ilk yarıyı da konuk ekip 4-0 önde bitirdi. Değirmendere, ikinci yarıda da gol kaçırma yarışına girdi, uzatmada İbrahim Gürel ile bulduğu gol de puan için yeterli olmadı, üst üste ikinci mağlubiyetini aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.