Darıca’da 15 Temmuz etkinlikleri

Darıca’da 15 Temmuz etkinlikleri

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde tüm yurtta olduğu gibi Darıca’da değişik etkinlikler düzenlenirken Mehteran Takımı eşliğinde yapılan Milli Birlik Yürüyüşüne çok sayıda kişi katıldı.

1-040.jpg

Darıca’daki etkinlikler Cuma günü 15 Temmuz Şehitler için okutulan Mevlid-i Şerif ile başladı. İlçe protokolü aynı gün şehit ailelerini ziyaret etti. Pazar günü ise Darıca Merkez Camide okutulan Mevlid-i Şerif’in ardından Darıca Şehitliği ziyaret edildi.

Ak Parti Milletvekili Cemil Yaman, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın yanı sıra yediden yetmişe binlerce vatandaşın katıldığı yürüyüşte gencinde yaşlısına binlerce vatandaş sloganlar eşliğinde Darıca Cumhuriyet Meydanı’ndan Darıca sahile kadar yürüdüler.

15 TEMMUZ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

Yürüyüşün ardından Darıca sahilde “15 Temmuz Fotoğraf Sergisi’nin açılışı yapıldı. Protokol üyelerinin kestiği kurdela ile açılan sergide ülkemizde ve Darıca’da 15 Temmuz Fetö Darbe Girişimi ile ilgili fotoğraflar sergilendi. Vatandaşlar sergiye büyük ilgi gösterirken Darıca Amfi Tiyatro’da gecenin ilerleyen saatlerine kadar değişik etkinlikler düzenlendi. Gece boyunca vatandaşlara ücretsiz yiyecek içecek ikramı yapan Darıca Belediyesi aracı olmayan vatandaşlar için de mahallelere  ücretsiz ulaşım imkanı sağladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.