Darıca kazanırsa tepetaklak edecek

Darıca kazanırsa tepetaklak edecek

Darıca Gençler Birliği iki hafta üst üste edindiği beraberliğin ardından Büyükçekmece Tepecikspor’a mutlak üç puan hedefiyle konuk olacak. Sarı yeşilliler kazanırsa rakibini de altına alıp yedinci sıraya kadar yükselme olasılığı var

Türkiye Futbol Federasyonu 3’ncü Lig 3’ncü Grup’ta son iki haftada iki beraberlikle ve iki puanla yetinen 10’ncu sıradaki Darıca Gençler Birliği, sekizinci sıradaki Büyükçekmece Tepecikspor’a 12 Kasım Pazar günü konuk olacak. Temsilcimiz kazanırsa üstündeki rakibini altına çekip en az 9’ncu sıraya yükselecek, yedinci sıraya da tırmanabilir. Temsilcimiz zorlu maç için yarın Büyükçekmece’ye doğru hareket edip aynı ilçede veya yakınında bir ilçede, kampa girecek. Sarı yeşilliler kritik maça dair hazırlıklarını futbol direktörü Theofanis Gekas nezaretinde, teknik direktörler Önder Yurtgüven ve Mehmet Orhan Kesken nezaretinde tamamladı.

fatih.jpg

Temsilcimizde forvet hattındaki Fatih Şerifoğlu sezonu kapattı. Talihsiz bir sezon geçiren genç yetenek, Bornova 1877 maçının ilk devresinde oyundan alınmıştı. Bu sezon çok gol pozisyonunu ıskalayan Şerifoğlu, sezonu kapatma talihsizliği de yaşadı.

emre.jpg

Öte yandan Emre Nasuh’un da Büyükçekmece Tepecikspor’a karşı forma giyemeyeceği öğrenildi.

ÇORUM’DAN CELAL BAYRAKLI YÖNETECEK

daricaaa.jpg

12 Kasım Pazar günü Tepecik Şenol Güneş Stadı’nda oynanacak ve saat 14.00’te başlayacak maçı Çorum Bölgesi hakemi Celal Bayraklı yönetecek. Bayraklı’nın yardımcılıklarını Bolu Bölgesi hakemi Batuhan Topçu ve Ankara Bölgesi hakemi Orhun Aydın Duran yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise yine Ankara’dan Bedirhan Efeakdoğan.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.