Coşkunlar’ın kanser acısı

Coşkunlar’ın kanser acısı

Gebze’de geniş bir kesimce tanınan Rize eşrafından Coşkunlar’ın amca kızları Zeynep Coşkun Aslan, kansere yenildi. İstanbul, Erenköy’de yaşayan talihsiz kadın Gebze, Pelitli’de; anne babasının yanına defnedildi

Gebze’de Rize eşrafından Coşkunlar Sülalesi’nin acı günü. Coşkunlar’ın amca kızları Zeynep Coşkun Aslan, kansere yenildi. İstanbul, Erenköy’de yaşayan talihsiz kadın Gebze, Çoban Mustafapaşa Camii’nde dün öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gebze Belediyesi, Pelitli Mezarlığı’nda toprağa verildi. 43 yaşında hayata gözlerini yuman talihsiz kadın, Gebze’de uzun yıllar yaşadıktan sonra aynı yerde toprağa verilen anne ve babası Nafiye – Halit Coşkun çiftinin yanında defnedildi.

Rize’nin İkizdere İlçesi, Gürdere Köyü eşrafından olan Zeynep Coşkun Aslan, çocukluk ve gençlik yıllarını memleketinde geçirdi.

coskun-2.jpg

Mehmet Aslan ile dünya evine girdikten sonra İstanbul’un Kadıköy İlçesi, Erenköy semtine gelin geldi.

coskun-1.jpg

Murat (29), Fatma (23) ve Refik (20) isimli ikisi erkek üç çocuk annesi olan Zeynep Coşkun Aslan geride eş ve evlatlarının yanı sıra geride gözü yaşlı dört kız, iki de erkek kardeş ile çok sayıda akraba bıraktı.

İYİ Parti Gebze İlçe eski İdare Amiri İbrahim Coşkun,

Coşkunlar Fotoğrafçılık, Coşkunlar Sürücü Kursu ile Coşkunlar Şekerleme’nin sahipleri; bir dönem MHP’den Gebze Belediye Başkan adayı olan Nevzat Coşkun, AKP Gebze’de uzun yıllar aktif siyaset yapan Muhammet Coşkun ile futbolculuğuyla ön plana çıkan Ali İhsan Coşkun,

Coşkunlar İnşaat’ın sahibi, Gebze Ticaret Odası eski meclis üyesi, bir dönem AKP’den Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Telat Coşkun’un amca kızı olan Zeynep Coşkun Aslan’ın cenaze namazına akraba, eş ve dostları katıldı.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve 21 ve 23’ncü dönemler Kocaeli Milletvekili, 7’nci Bölge Koordinatörü Cumali Durmuş; İbrahim Coşkun’u arayarak taziyelerini iletti.

Gebze Yeni Haber Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

Haber merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.