“Çok iyi ortamda çalışıyoruz”

“Çok iyi ortamda çalışıyoruz”

Kocaelispor Teknik Sorumlusu Galip Gündoğdu, Antalya kampında açıklamalarda bulundu. Gündoğdu, takıma çok iyi imkanlarda çalışma imkanı sağlayan yönetime teşekkür etti.

Antalya kampında kendilerini takip eden basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gündoğdu, “Takımımız 7 gündür çalışıyor. Bu arada hem kuvvet hem de dayanıklılık yönünden geliştirici antrenmanlar yapıyoruz. Akşamları da teknik-taktik çalışıyoruz. Erokspor’a hazırlık maçında mağlup olduk ama bu ölçü değil. Kamp yağmurlu başladı ama antrenmanları etkilemedi. Çalıştığımız ortamlar sağlıklı. Konakladığımız otel ve idman sahaları çok iyi. Kulübümüze bu imkanları bize sağladığı için teşekkür ediyorum. İyi bir ortamda çalışıyoruz. Sakatımız yok, sadece Rıza’nın arka adalesinde zorlanma var” dedi.

 

“HAVAYI YAKALAYINCA BİZİ DURDURAMAZLAR”

İkinci yarının ilk maçında karşılaşacakları Fatsa Belediyespor’u seyrettiklerini belirten Galip Gündoğdu, “Değişiklikler olmuş, yeni oyuncular alınmış. Bütün takımlar güçlendi. Tabi bunların artıları da eksileri de olacak. Biz aynı kadroyla devam edeceğiz. Bizim için büyük avantaj. Her zaman söylüyoruz. Bizim takımın en büyük özelliği birlikte, taraftarın da desteğiyle coşkulu oynamaları. Ayrıca kırılgan da bir takımız. Neyi ne zaman yapacağımız belli olmuyor ama havayı yakaladığımız zaman da bizi durduracak rakip yok” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.