‘Çok eksiğimiz var’

‘Çok eksiğimiz var’

Kocaelispor Teknik Direktörü Engin Korukır ,"Zorlu rakiplerle hazırlık maçı yapmak her zaman iyidir. Genç oyuncular heyecan ve stresten hata yaptı. Kalitenin artması için transferin açılması gerekiyor" dedi.

GENÇLER HEYECANLANDI
Kocaelispor teknik direktörü Engin Korukır maç sonrası yaptığı açıklamada, " Rakibimiz Türkiye'nin önemli 3-4 takımından bir tanesi. Ama özelikle ikinci yarıdaki mücadele beklentimin çok altında kaldı.  Gençlerimiz daha güzel cevap vermesi lazım. Eksiklerimiz olabilir, çok basit goller yedik. Ceza sahası içinde kümelendik. Maçı kazanacağız iddiasında bulunmadık. Mental olarak çok şey katmıştır. İlk yarıda futbol ve mücadeleyi beğendim. Genç çocuklarda yorgunlukta var, heyecandan ve stresten hata yaptı. Farkı olması onları üzer.
KALİTEYİ ARTILMALIYIZ
Perşembe günü Samsunspor'la hazırlık maçı oynayacakları ifaden eden Korukır, "Zorlu rakiplerle oynamak her zaman daha iyidir. Transfer tahtası idari bir konu. Önemli adımlar atıldığını biliyorum. Allah'ın izniyle açılacak. Açılması da lazım. Bazen  hazırlık maçlarında dersler çıkartıyoruz Ama eksiğimiz fazla. Kaliteyi birazda daha yükseltmek lazım, onun için transferin açılacağı gözüyle bakıyorum.  Açılmazsa da mücadeleden kaçacak halimiz yok. Gençlerimiz kendilerine daha çok güvenmeli” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.