Çiler’in Almanya çıkarması

Çiler’in Almanya çıkarması

Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen Türk Alman Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği (TD-IHK) toplantısı ve Avrupa’nın en büyük Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı’na katıldı.

Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler Almanya’nın Berlin kentinde düzenlenen Türk Alman Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği (TD-IHK) toplantısı ve Avrupa’nın en büyük Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı’na katıldı.  Nail Çiler Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği toplantısında önemli görüşmelerde yaptı. 
TÜRK FİRMALARININ STANTLARINI ZİYARET
Başkan Çiler toplantı ve fuarla ilgili olarak şunları ifade etti:
“Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenen Türk Alman Sanayi ve Ticaret Odaları Birliği (TD-IHK) toplantısı sonrası, aynı tarihteki Avrupa’nın en büyük Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı’na (IFA) misafir edildim. Fuarda başarılarıyla bizleri onurlandıran Türk firmalarının stantlarını ziyaret ederek, bu firmalar arasında bulunan Arçelik firmasının CEO’su Hakan Bulgurlu’nun dayanıklı tüketim ürünlerindeki yenilikler ile ilgili yaptığı sunumların reklamlarını gururla izledik ve fuara damgasını vuran teknoloji devlerinin geliştirdikleri yenilikleri ve icatlarını sergileyen küçük şirketlerin projelerini inceledik.
8. BUSİNESS ETKİNLİĞİ
Türk Alman Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (TD-IHK) tarafından, üyelerin ve iş ortaklarının bir araya geldiği 8. Business etkinliğinde, yeni iş insanları ile tanışarak bölgemizi ve Odamızı geniş kapsamlı bir şekilde tanıtma imkanı bulduk. Günün anısına hediye takdiminde bulunan TD-IHK yetkililerine teşekkür ediyoruz.”.
*Cengiz Akgün
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.