Çiler’den Dilovası’nın köylerine çıkarma

Çiler’den Dilovası’nın köylerine çıkarma

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Nail Çiler, “Mesele parti meselesi değil, ülke meselesi. İşte bunun için durmadan, yorulmadan çalışacağız, insanlarımıza anlatacağız” dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Nail Çiler, Dilovası’nın Çerkeşli, Demirciler, Köseler ve Tepecik köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe örgütlerinin de katıldığı ziyaretlerde kapı kapı gezen, vatandaşlarla tek tek el sıkışan Çiler, “Değişimi kalbi, gönlü güzel hemşerilerimizle birlikte yapacağız. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi; size söz, Kocaeli’ye bahar gelecek” ifadelerini kullandı.

“YETKİYİ MİLLET İÇİN KULLANACAĞIZ”

“Halkın gerçek temsilcileri geliyor” diyen Çiler, “Biz seçim sonrasında milleti unutanlardan, onlara sırt çevirenlerden olmayacağız. Milletin verdiği yetkiyi, milletimiz için kullanacağız. Hep birlikte var olacağız. Hep birlikte olmak için de değişim şart. Bunu da sizlerle birlikte başaracağız. Mesele parti meselesi değil, ülke meselesi. Değişim siz vatandaşlarımızın elinde” dedi. “Gelin bu değişimi hep birlikte gerçekleştirelim” diyen Çiler, “14 Mayıs’ta sandıklar yeni baharlara açılacak, Kocaeli’ye bahar gelecek” dedi. Gittiği her yerde oldukça sıcak karşılanan Nail Çiler, vatandaşlarla samimi diyaloglar kurdu.

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.