CHP’li üyeler Çiftçi’nin  plaketini reddetti!

CHP’li üyeler Çiftçi’nin plaketini reddetti!

Çayırova Belediyesi son meclis toplantısına CHP’li üyelerin tepkisi damga vurdu. CHP’li meclis üyeleri Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin plaketini reddettiler.

Çayırova Belediyesi son meclis toplantısına CHP’li üyelerin tepkisi damga vurdu. CHP’li meclis üyeleri Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin plaketini reddettiler.
Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Çayırova Belediyesi meclis üyesi Salih Işık şunları ifade etti, ‘’Çayırova Belediye Meclisi 5 Yıllık dönemin son meclisini bugün tamamladık. Biz kendi adımıza söylüyoruz ki vicdanımız rahat. Halktan toplumdan Çayırova’dan aldığımız mesajları bu mecliste ifade etmeye çalıştık. İddia edilenleri soru önergesi ile sorduk. Çoğu kez İftira atıyorsunuz diye yaygara koparıp polemik yapmaya çalıştılar.
Ama Yılmadık. Bazen mecliste, bazen halkın içinde, bazen de mahkemelerde yürütme durdurma kararı aldırmaya çalıştık ki kamu zararı olmasın diye.
Bizler, Çayırova halkının haber alma bilgisi olsun diye koskoca belediyenin yapamadığını ya da yapmak istemediğini, meclisteki alınan kararları canlı yayın ile bilgilendirmeye çalıştık.

ÇİFTÇİ’DEN ÖZÜR DİLEMESİNİ İSTEDİK
Sayın başkana, helallik almak istiyorsanız, bugüne kadar hakaret dolu söylemleri için özür dilemesini istedik.
Halbuki bizler komisyonlar da görev alan özveri ile çalışan arkadaşlarımıza teşekkür etmeyi de görev bildik.
Bizler Çayırova halkının belediye meclis üyeleri olarak görevimizi yaptık. Bunu yaparken de kimseden ödül veya plaket te beklemedik. O yüzden sayın başkanın hakaret dolu söylemleri karşısında plaket almayı ret ettik.
Son meclis olmasına istinaden seviye hukukun korunmasını isterdik.

ÇAYIROVA HALKI KARARINI DEĞİŞİMDEN YANA VERECEK
Şimdi Çayırova halkı, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde kararını şeffaf, kamu kaynaklarını peşkeş çekmeyen, değişimden yana vereceğinize inanıyoruz.
Bazı sonlar, yeni başlangıçlar yaratır. Çayırova halkına Saygılar sunuyoruz.’’

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.