CHP'li Arslan yerinde incelemelerde bulundu

CHP'li Arslan yerinde incelemelerde bulundu

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Av. Saide Arslan Çalışkan bir süredir Darıcalı vatandaşların şikâyet ettiği Sokak Hayvanları Doğal Koruma Alanı olarak adlandırılan yerde incelemelerde bulundu.

Darıca Belediyesi tarafından Pirireis Mahallesi’nde yapımı devam eden Sokak Hayvanları Doğal Koruma Alanı olarak adlandırılan yerde bir süredir vatandaşlar tarafından sürekli şikâyetler geliyordu. Vatandaşların şikâyetlerini CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyeleri, Darıca Belediyesi ocak ayı olağan meclis toplantısında gündeme getirdiler. CHP’li meclis üyelerinin konuyu gündeme getirmesinin ardından dün CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Av. Saide Arslan Çalışkan Sokak Hayvanları Doğal Koruma Alanı’nda incelemelerde bulundu.

TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
CHP’li Av. Saide Arslan Çalışkan’a CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyeleri Selim Özcanlı, Aydın Işık ve Ayhan Şen eşlik etti. Sokak Hayvanları Doğal Koruma Alanı olarak adlandırılan yerde incelemelerde bulunan CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Av. Saide Arslan Çalışkan ve CHP’lilere alanla ilgili olarak Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bilgi verdi. Alanı inceleyen CHP’li Av. Saide Arslan Çalışkan hayvanseverlerle birlikte yaptığı incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, "Darıca Belediyesi tarafından Sokak Hayvanları Doğal Koruma Alanı olarak adlandırılan yerde yaptığımız incelemeler sonrasında alanın can dostlarımız için kaliteli bir yaşam alanı olmadığını yerinde tespit ettik. Can dostlarımızın sağlığının ve can güvenliğinin her zaman takipçisi olacağız!" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.