Cengiz Hamşioğlu esnaf ile buluştu

Cengiz Hamşioğlu esnaf ile buluştu

 CHP Darıca ilçe başkanlığı 27 ekim tarihinde demokrasi şöleni havasında gerçekleştirdiği parti içi seçimin ardından yapılan çalışma programı...

 

CHP Darıca ilçe başkanlığı 27 ekim tarihinde demokrasi şöleni havasında gerçekleştirdiği parti içi seçimin ardından yapılan çalışma programı çerçevesinde çalışımlara ara vermeden devam ediyor. İlçe yönetiminin belirlediği çalışma komiteleri CHP Darıca belediye başkan adayı Cengiz Hamşioğlu ile beraber belirlenen takvim doğrultusunda esnaf ziyaretlerine başladı.

 SORUNLARI DİNLEYEREK NOT ALDI

 

CHP Darıca belediye başkanı Cengiz Hamşioğlu eşi Tanja Hanım ve çalışma komiteleri Darıca merkezde esnaf ziyaretlerine oldukça sıcak atmosferde başladı esnaf ile tek tek tokalaşan ve ilgilenen Cengiz Hamşioğlu beraberinde dağıtılan aday tanıtım bildirileriyle esnafla bir araya geldi. Darıca esnafı ve sokaktaki vatandaşla sıcak diyaloglar kuran Hamşioğlu Darıca ya yapacağı ve planlanan projelerini anlattı. CHP Darıca belediye başkan adayı Cengiz Hamşioğlu Darıca da yaşayan her bir bireyin sorunlarının çözülmesi daha güzel çağdaş ve modern bir kent ile beraber esnafın ve Darıcadaki bütün işletmelerin güçlü hale getirilmesi için sosyal demokrat belediyeciliğin varlığının önemli olduğunu ve bu anlamda kendisine destek verilmesini istedi. Esnaf tarafından oldukça samimi karşılanan ve esnafın sorunları hakkında bilgi alan CHP Darıca belediye başkan adayı Cengiz Hamşioğlu Darıca hepimizin gelin çocuklarımızın yaşayacağı bu güzel kenti beraber yönetelim sorunları ve çözümleri birlikte bulalım diye belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.