ÇAYIROVASPOR NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI 4-1

ÇAYIROVASPOR NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI 4-1

Bölgesel Amatör lige şampiyonluk parolasıyla başlayan ve ilk kez maliyeti yüksek bir kadro kuran Çayırovaspor sezonun ilk haftasında karşılaştığı Doğantepespor karşısında fark yedi. 4-1

Erol Çağlın’ın öğrencileri mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı rakibi karşında etkisiz bir futbol ortaya koyarak sahadan 4-1 gibi farklı yenilgiyle ayrıldı.

DOĞANTEPE İKİNCİ YARIDA FARKA KOŞTU

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Çayırovaspor, yeni sezona hayal kırıklığıyla başladı. Yeşil siyahlılar 9.Grup’un ilk haftasında deplasmanda konuk olduğu Başiskele Doğantepespor’a 4-1 mağlup oldu. Maça iyi başlayamayan yeşil siyahlılar, 12.dakikada İsmail İrvasa’nın ayağından gelen gole engel olamayarak 1-0 geriye düştü. 24.dakikada tartışmalı bir penaltı kararı sonrasında Ömer Faruk Bilgin’in golüyle skora denge getiren yeşil siyahlılar devreye 1-1’lik eşitlikle girdi. İkinci yarının hemen başında Aka ve Ali Kafadar’ı kenara alan teknik patron Erol Çağlın, Ahmet ve İshak Kurt’u oyuna sürdü. Ancak Çayırovaspor ikinci yarıya adeta kabus gibi bir başlangıç yaptı. 55’te İshak Topçu, 57’de Enes(p) ve 61’de İsmail İrvasa’nın golleriyle  şoka giren Erol Çağlın’ın skorda bir anda 4-1 geriye düştü. Maçın kalan dakikalarında beklentilerin çok altında kalan Çayırovaspor sahadan 4-1 mağlup ayrılarak sezona puansız başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.