ÇAYIROVASPOR GÜÇLÜ GELİYOR

ÇAYIROVASPOR GÜÇLÜ GELİYOR

 Bölgesel Amatör Lig’de başarılı bir Çayırovaspor olacağını ve bundan başka hiç bir şey düşünmediklerini söyleyen yeşil-siyahlı ekibin...

 

Bölgesel Amatör Lig’de başarılı bir Çayırovaspor olacağını ve bundan başka hiç bir şey düşünmediklerini söyleyen yeşil-siyahlı ekibin antrenörü Rıdvan Elmastaş,”Rakiplerimiz Çayırova’nın gücüne saygı duyacaklar” dedi.

Yeni sezonda Çayırovaspor’u çalıştıracak olan İstanbullu teknik adam Rıdvan Elmastaş, 20 Temmuz’u bekliyor. Bu tarihte 2017-2018 sezonuna ‘merhaba’ diyecek olan yeşil-siyahlı ekibin hocası, yeni sezonda herkesin çekindiği bir takım olarak sahaya çıkacaklarını söyledi.

SAYGI DUYULACAĞIZ

‘Rakiplerimiz Çayırova’nın gücüne saygı duyacaklar’ diyerek sözlerine devam eden Elmastaş,”Zevk veren, mücadele gücü üst düzey olan, tehlike bölgesinden uzak, yukarıya yakın bir takım yapmaya çalışıyoruz. Sahaya çıkarken rakiplerimiz bizden çekinmeli. Bu doğrultuda çekinen değil, çekinilen bir Çayırovaspor takımı izlettireceğimize inanıyorum” dedi.

TRANSFER ŞUAN İÇİN YOK

İl dışından idmanlara davet ettikleri oyuncular olduğunu ifade eden Elmastaş,”Yönetim kurulumuz geçtiğimiz yıldan 9 isimle yeniden anlaştı. Bunun dışında 7 transfer yaptık. Mevcutta 16 futbolcumuz var. Altyapıdan da aramıza katılacak genç kardeşlerimiz olacak. Ayrıca önerilen oyuncuları da bir süre tesislerimizde misafir edeceğiz. Bu çerçevede İzmir ve başka illerden beklediğimiz oyuncular var. Bu oyuncuları görmeden transfer yapmayacağız” diye konuştu.

ÇOK ŞANSILIYIM

Kendini şanslı gördüğünü ifade ederek sözlerini tamamlayan Elmastaş,”Çayırovaspor’da her teknik adamın çalışmak istediği bir ortam var. Bu konuda kendimi şanslı görüyorum. Başkanımız Şevket Külte ve Futbol Şube Sorumlumuz, her şeyimizle yakından ilgilenen Vahdet Kılıç, Çayırova ve Çayırovaspor aşığı. Kendilerine şahsım ve futbolcularım adına teşekkür ediyorum” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.