Çayırova’da gençlerle buluştu

Çayırova’da gençlerle buluştu

İYİ Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı İlhami Bayrak önceki gün akşam Yenimahalle’de bulunan Fenomen Cafe’de düzenlenen programda gençlerle buluştu.

4-140.jpg

Seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda devam ettiren Başkan Adayı İlhami Bayrak gençlik buluşmalarına da ara vermeden devam ediyor. Yenimahalle gençliği ile bir araya gelen İlhami Bayrak’ı coşkulu bir şekilde karşılayan kalabalık “Gençliğin Başkanı İlhami Bayrak” sloganları attılar. İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, İlçe Yönetimi ve Meclis Üyesi Adaylarının da eşlik ettiği Başkan Adayı İlhami Bayrak Yenimahalle sakinlerine projelerini anlattı. 

“MAKAMDA DEĞİL SAHADA OLACAĞIZ”

Çayırova’da yerel yönetimlerin hiçbir şekilde ilçe halkı ile entegre olamadığını belirten Bayrak: “Çayırova hepimizin ortak paydası, bugün sizlerle projelerimizi paylaşacağız ama bütün bu projelerden daha önemli olarak gördüğüm adil, şeffaf ve vicdan sahibi yönetim anlayışı için hepinize söz veriyorum. Seçimi kazandığımız gün belediye binamızı Sağlık Bakanlığına devrederek Devlet Hastanesi sıkıntısını ortadan kaldıracağız. Bizlerin hizmet emek için binaya ihtiyacı yok, sahada halk ile iç içe olmamız lazım. Kapılarında korumlar olan daha doğrusu kapısı olan bir başkanlık makamında oturmayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.