Çayırova’da 410 sokak üstyapıya kavuştu

Çayırova’da 410 sokak üstyapıya kavuştu

 Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Çayırova’nın 410 adet sokağında üstyapı çalışmasının yapıldığı...

 

Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Çayırova’nın 410 adet sokağında üstyapı çalışmasının yapıldığı ifade edildi. 206 adeti sıcak asfalt, 59 adeti kilit taşı ile parke yol yapımı ve 145 adedi ise soğuk asfalt kaplama ile toplamda 410 sokak üst yapı ile tanıştı.

AKBAŞ, DÖRT BİR YANA HİZMET

 

Belediye bütçesinin önemli bir kısmını oluşturan Fen İşleri Müdürlüğü yatırımlarına değinen Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Çayırova’nın dört bir yanına hizmet götürdüklerini ifade etti. “Sıcak asfalt kaplama ile yapılan sokaklarımızda 162 Bin ton, ana arterlerimizde de 128 Bin ton sıcak asfalt kaplama ile toplamda 290 Bin ton sıcak asfalt çalışması sağladık. Gerçekleştirdiğimiz sıcak asfalt çalışmalarında 29 km. cadde, 59 km.’de sokak asfaltlaması ile toplamda 88 km. sıcak asfalt uygulamasını tamamladık. Soğuk asfalt ve kilit taşı çalışmalarımızla bu rakam 116 km.’yi bulmaktadır. Süre gelen asfaltlama çalışmalarımızla bu mesafeyi daha yukarılara çekmeyi hedefliyoruz. Sokaklarımızın daha modern ve güvenlikli olması amacıyla 160 sokağımızda kaldırım çalışması yapıldı. Ayrıca imar planlarında sokak olarak gözüken 222 sokağı ulaşıma açarak yeni tali yolları oluşturmuş olduk. Çayırova’nın ana arterlerini Büyükşehir Belediyemizin yatırım planlarına alarak, ulaşıma önemli katkılar sunduk. Gelinen noktaya baktığımızda Çayırova’nın bir ucundan diğer bir ucuna ana arterler üzerinden kolaylıkla ve akıcı bir şekilde ulaşımın sağlanabildiğini hep birlikte görmekte ve yaşamaktayız. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere, daire başkanımıza, şube müdürlerimize, Fen İşleri Müdürümüz ve ekibime teşekkür ediyorum” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.