Çamlıçataklılar iftarda buluştu

Çamlıçataklılar iftarda buluştu

Ardahan Çamlıçatak Köyü Derneği, Gebze’de düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi. Burada konuşan Dernek Başkanı Özgen Özdemir, "Bizim yan yana durmak ve ellerimizi birleştirmekten başka şansımız yok" dedi.

Gebze'de Başak 4 Düğün Salonunda gerçekleşen iftar yemeğine çok sayıda Çamlıçataklı katıldı. İftar öncesinde konuşan Ardahan Çamlıçatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Özgen Özdemir, yaklaşan yerel seçimlere dair de konuştu. Özdemir, "Biz her zaman, hayatın her alanında diyoruz; öncelikle güçlerimizi birleştirmeliyiz. Bütün yaşamımızdaki zorlukların giderilmesinin ön koşulu da budur. Hem köylüler olarak, hem köylülerimizin dostları, komşularımız olarak böyle bir birliktelik bütün hayatımızın olmazsa olmazı olmalıdır. Bu yemekte emeği geçen ve bu güzel günde bizi yalnız bırakmayan, maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen tüm köylülerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca aramızda bugün bu güzel günü yaşamamızda katkı sunmuş Emek Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Sinan Karataş da aramızda. Karataş aynı zamanda bizim köylümüz, kendisine başarılar diliyoruz. Köylülerimizin Karataş’a desteklerini sunacaklarını düşünüyorum. Bizim yan yana durmak ve ellerimizi birleştirmekten başka şansımız yok" dedi.

Özdemir, "Yine köylümüz, Gebze Bağımsız Belediye Başkan Adayı Erol Bozkır da aramızda, kendisine teşekkür ediyoruz.Ayrıca aramızda yine hemşehrimiz olan, İyi Parti Gebze Meclis Üyesi adayı Burak Kaya da var, kendisine teşekkür ediyoruz. Bir başka köylümüz, Yeniden Refah Partisi Gebze Belediyesi Meclis Üyesi adayı Erkan Kavak arkadaşımız da burada, kendisine teşekkür ediyoruz" dedi. Yerel seçimlerde kendisinin de Mevlana Mahallesinde muhtar adayı olduğunu hatırlatan Özdemir, "Sizlerden bugünden itibaren tek isteğim; komşunuzla, arkadaşınızla, çevrenizle görüşerek muhtar adaylığımız konusunda bize destek sunmalarını rica etmeniz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.