Büyükşehir'in değil, bizim organizasyonumuz

Büyükşehir'in değil, bizim organizasyonumuz

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın, Antalya’da 5’incisini düzenledikleri Başkanlar Kurulu Toplantısı’nın Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda yapıldığı eleştirilerine açıklık getirdi.

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın, Antalya’da 5’incisini düzenledikleri Başkanlar Kurulu Toplantısı’nın Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda yapıldığı eleştirilerine açıklık getirdi. Toplantının ne organizasyonluğunu de sponsorluğunu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin üstlenmediğini dile getiren Başkan Aydın, “Biz büyük bir aileyiz. Bu ailenin içerisinde bize katkı sunan değerli kulüp başkanlarımız, dostlarımız var. Herkes gibi bu organizasyonumuzu spora ve sporcuya büyük önem veren Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu da destekliyor. Ancak yazıldığı ve konuşulduğu gibi Antalya’daki organizasyonumuza Büyükşehir Belediyesi sponsor olmamıştır ama büyütülmeyecek bir miktar da katkısı da vardır” dedi.

 

BÜYÜKŞEHİR DÜZENLESEYDİ İPTAL OLABİLİRDİ

Sözlerine devam eden Başkan Aydın, “Başkanlar Kurulu Toplantısı’nın sponsorluğunu konuşulduğu gibi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi üstlenmiş olsaydı bu organizasyon iptal olabilirdi. Mesela Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Minibüs ve Otobüsçüler Odası’na bağlı kooperatif başkan ve yöneticilerine yönelik Bodrum’da yapmayı düşündüğü programı iptal etti. Bu toplantıyı Büyükşehir Belediyesi’nin sponsorluğunda düzenlediğini söyleyenlere soruyorum; konuşulduğu gibi Başkanlar Kurulu Toplantısı’nın 3 günlük Antalya masrafını Büyükşehir Belediyesi ödediyse bizim niye programımız iptal olmadı? Çünkü öyle bir şey yok. Bu organizasyonumuza çok kişinin katkısı vardır. Madem öyle, bunları da açıklayacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.