Büyükgöz, Uluköylü’ye CHP’li o ismi işaret etti

Büyükgöz, Uluköylü’ye CHP’li o ismi işaret etti

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü’ye CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Şahin Yılmazel’i işaret ederek ne söylediği merak konusu oldu.

Gebze’de bazı isimler var ki ne bir cenaze olsa bu isimler hep oradadır. Vatandaşların acılı günlerinde yanlarında olup acılarını paylaşan bu isimlerin başında İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Şahin Yılmazel ve İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri Umut Aydoğdu ve Sadık Güvenç geliyor. Deyim yerindeyse bu isimler hiçbir cenazeyi kaçırmıyorlar. Her cenazeye katılan ve her tabuta omuz veren bu isimler geçtiğimiz günlerde Osman Yılmaz Mahallesi’nin eski muhtarı merhum Satılmış Uslu’nun Gebze Çoban Mustafa Paşa Camii’ndeki cenazesine katıldılar.

BÜYÜKGÖZ, YILMAZEL’İ GÖSTERDİ

Merhum Satılmış Uslu’nun cenaze namazı için saf tutan İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Şahin Yılmazel, İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri Umut Aydoğdu ve Sadık Güvenç’in önünden geçen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz biran durdu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü’ye yaklaşıp CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Şahin Yılmazel’i gösterip bir şeyler söylediği görüldü. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü’ne CHP’li Şahin Yılmazel ile ilgili olarak neler söylediği merak konusu oldu.

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.