Büyükgöz, İnönü’yü Turladı

Büyükgöz, İnönü’yü Turladı

İnönü Mahallesi’ni karış karış, sokak sokak gezen Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz; hem mahalle sakinlerinin evlerine konuk oldu hem de esnafları dükkanlarında ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, İnönü Mahallesi’ni sokak sokak, karış gezdi. Yaklaşan yerel seçimler öncesi ziyaret ve çalışmalarına hız veren Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, son olarak İnönü Mahallesi sakinlerine konuk oldu. AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, ana kademe, gençlik ve kadın kolları yöneticileri ve üyeleriyle birlikte İnönü Mahallesi’ni turlayan Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, mahalle esnaflarını da dükkanlarında ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler dileyen Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, talepleri dinledi, hizmetlere ve yeni dönem projelerine ilişkin bilgi verdi. “Her zaman vatandaşlarımızın arasındayız. Hizmetlerimizi, kentimizin ve belediyemizin asıl sahibi olan vatandaşımıza soruyoruz.

VATANDAŞIN EVLERİNE KONUK OLDU
Hizmetlerimizin, çalışmalarımızın sağlamasını bir anlamda yapmış oluyoruz” diyen Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz daha sonra beraberindeki heyetle birlikte İnönü sakinlerinin evlerine de konuk oldu. Mahalle sakinlerinden Hakkı Kaya, Yasin Çeğil, İzzet Kıyık, Sona Zifil’i hanelerinde ziyaret eden Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, “Ziyaret ettiğimiz her hanede hoş bir sohbetin misafiri oluyoruz hamdolsun. Bizlere evlerinin ve gönüllerinin kapılarını açan kıymetli vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. İnönü Mahallesi sakinleri de Başkan Adayı Büyükgöz’e ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.