Bünyamin Bey daha dişime göre!  Demirci’yle de ahrete bırakmam

Bünyamin Bey daha dişime göre! Demirci’yle de ahrete bırakmam

SP Çayırova Belediye Başkan Adayı Yusuf Aksu toplantıda bir gazetecinin, “AK Parti’nin adayı olarak Şevki Demirci’yi mi tercih ederdiniz. Bünyamin Çiftçi’yi mi?” sorusunu ise şöyle yanıtladı:

“Açıkçası, Şevki Bey’e kıyasla Bünyamin Bey daha dişime göre. Şevki Bey beş yıl boyunca başkanlık yaptı ve hizmetleri var. Her yerel seçimde belediye başkanı başkanlığa yine adaysa, diğer adaylara nazaran yarışa bir adım önde başlar. AK Parti’nin değişikliğe gitmesi, Bünyamin Çiftçi’yi aday açıklaması ile yarış eşitlendi. Tek rakip olarak Bünyamin Bey’i görüyoruz.”

DEMİRCİ İLE HELALLEŞECEK Mİ?

Aksu, Şevki Demirci ile helalleşip helalleşmeyeceğine dair bir başka soruyu ise şöyle yanıtladı: “Şahsım adına; kişisel hayatımda helalleşmeyeceğim kişiler mutlaka olabilir. Şevki Demirci’nin elimizden aldığı bir şey yok ama Çayırovalı olarak toplum olarak elimizden aldıkları ve bir takım söylemleri var. Bu gibi hak hukuk meselelerini her kimle olursa olsun ahirete bırakmak istemem. 45 gün sonra belediyeyi devraldığımızda tavrımı açığa çıkartırım.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.