Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Öfkeyle kalkan zararlı oturur sözünü akıllara getiriyor. Sağlığınıza...

 

Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Öfkeyle kalkan zararlı oturur sözünü akıllara getiriyor. Sağlığınıza ekstra dikkat etmelisiniz. Riskli girişimlerden uzak durmakta fayda var. Hayata karşı bu günlerde biraz isyankar olabilirsiniz.

Kontrolünüzün dışında gerçekleşebilecek kayıplara işaret ettiği gibi kazalara karşı da dikkatli olmanızda yarar var. Bu sizi psikolojik anlamda zorlayabilir. Panik atak, anksiyete gibi durumlarınız var ise tetiklenebilir. Yalnız güzel yanı ise bilinç anlamında yaşamınızda artık bir şeylerin çok net bir şekilde farkına varabilirsiniz. Hiç ummadığınız birinin düşmanlığı veya kötülüğü ile de karşılaşabilirsiniz. Özellikle lüks tüketim için harcayacağınız para biraz fazla olabilir. Mali anlamda müsrifliğin dibine vurabilirsiniz. Kesenin ağzını çok fazla açmamaya özen göstermenizde yarar var.

Bir de bu hafta eskiden kaybolan eşyalarınızı bulabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz bu hafta kendinizi daha flörtöz hissedebilirsiniz. Birileri ile ilgilenebilirsiniz. Evinizde, yuvanızda aniden değişime gitmek isteyebilirsiniz. Evinizde kendinizi daha özgür hissettirecek girişimlerde bulunabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.