Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 1 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Bu sizler için para demek aslında… Daha çok...

 

Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 1 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Bu sizler için para demek aslında… Daha çok kazanabileceğiniz, kazançlarınızın artacağı güzel bir sürece giriş yapıyorsunuz.

Fikirlerden para kazanabilirsiniz. Özelikle kendi yaratıcı fikirlerinizi paraya dönüştürme fırsatları elde edebilirsiniz. Bu süreçte bol bol hediyeler de alabilirsiniz. Keyfiniz, moda ve kıyafet için sık sık alışverişe çıkabilirsiniz. Kısacası bu hafta itibari ile sizin için finansal anlamda güzel bir dönem başlamış olacak. Bu hafta Merkür de Aslan burcuna geçiş yapacak ve 26 Temmuz tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Ev, yuva, aile ve yerleşime ait konularda bilgi ve iletişim trafiğiniz artmaya başlıyor. Kira kontratları, alım veya satım araştırmaları yapma ve aile ile önemli konuları masaya yatırma zamanı! Bu hafta son olarak Oğlak burcunda Dolunay meydana gelecek arkadaşlar. 9. evinizde gerçekleşecek olan bu Dolunay, hukuksal, eğitim, iletişim, akrabalarla ilgili konularda bir tamamlanma, sonlanma veya bitiş yaşayabilirsiniz. Bu konularla ilgili sorunların bitiş anlamına da gelmektedir.

Seyahatlerde organize edebilirsiniz. Fakat son dakika aksiliklerine karşı temkinli olmanızda yarar var. Keza sözleşmeler, anlaşmalar ve imzalar için de güzel bir hafta! Fakat gecikmeler, duygusal stresler söz konusu olacak. Ay/Mars etkileşimi ile duygusal anlamda isyan etmeye daha müsaitsiniz. Bu isyanlar hukuksal konularda olabilir, tatil ile ilgili bir takım konulardan olabilir, seyahatlerle ilgili olabilir, eğitimle ilgili olabilir. Bu konularla ilgili çabuk sinirlenebileceğiniz koşullar oluşabilir. Aslında bu konularda olayları kontrolü pek sizde olmayacak ve belki de bu yüzden sinirlenebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.