Boğa Burcu (21 Nisan - 20 Mayıs):

Boğa Burcu (21 Nisan - 20 Mayıs):

 Haftanın geneli Koç burcundaki Dolunay etkileri ile geçecek. Bu Dolunay 12. evinizde gerçekleşecek. 12. ev astrolojide kontrol dışı gelişen olaylar,...

 

Haftanın geneli Koç burcundaki Dolunay etkileri ile geçecek. Bu Dolunay 12. evinizde gerçekleşecek. 12. ev astrolojide kontrol dışı gelişen olaylar, gizlilik içinde hareket edilen, gizli düşmanlıklar, hastalıklar, engellenmeler, kısıtlanmalar, dedikodularla ilişkilendirilir. Dolunay sayesinde bu konuların üzerine ışıklandırılır ve gözle görülür bir hale gelir.

Bu Dolunay zamanında hayatınızda gelişen bir takım olaylar kontrolünüzün dışında gerçekleşebilir ki bu özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konular olabilir. Sizden gizlenen bir takım bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular gün ışığına çıkabilir. Size set veya engel olunan koşullarla ilgili farkındalığınız artabilir. Size zarar vermek ihtimali olan, düşman kişilikleri rahatlıkla tespit edebileceksiniz. Sağlığınıza ekstra dikkat etmekte fayda var. Özellikle alerji ile ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Mars/Plüton etkileşimi ile de özel hayatınızdaki sorunları aşma gücü verebilecekken, eğer ki yalnızsanız sizi biraz zorlayacak olsa da karakter olarak yeni bir aşkın işareti de olabilir. Yurt dışı, yabancılar, uluslararası işlerle ilgili ya da medya ile ilintili işleriniz ve projeleriniz var ise bu dönem güçlü bir şekilde hız kazanmaya başlayabilecektir. Yeni olası partnerde yabancı uyruklu, çok seyahat eden, çok uluslu firmada önemli bir yere sahip olan biri de olabilir.

Venüs/Plüton etkileşimi ile aşk konusunda oldukça güzel etkiler söz konusu olacak. Tutku ve ihtiras fora! Özel hayatınızdaki kişiye meydan okumanız gereken koşullar oluşsa da kazanan siz olursunuz. Eğer ki yalnız iseniz sizden uzakta, yabancı, farklı şehirde yaşayan kişilerle flörtler edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.