Bilgi Yarışmasında "Özel Pelikan Fen Lisesi" ikinci oldu

Bilgi Yarışmasında "Özel Pelikan Fen Lisesi" ikinci oldu

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen Ortaokullar ve Liseler arasında yapılan Bilgi ve Kültür yarışmasında Özel Pelikan Fen Lisesi 2. Oldu.

Kocaeli / Gebze’de 23 yıldır eğitim-öğretim hayatını nice başarılara imza atarak devam ettiren Özel Pelikan Koleji Gebze Kapalı Spor Salonunda düzenlenen yarışmada büyük bir başarıya imza atarak 2.lik bayrağını eline aldı.

Ödüller Teslim Edildi

Gebze Belediye Başkanı Sn. Zinnur BÜYÜKGÖZ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Şener Doğan’ın katılımı ile düzenlenen ödül töreninde dereceye giren öğrencilere plaket ve hediyeleri takdim edilerek öğrenciler onure edildi.

Gurur Duyuyoruz

Okul yönetimi konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Özel Pelikan Fen Lisesinin ilk öğrencileri olarak 9. Sınıftan itibaren okulumuz bünyesinde eğitim-öğretim hayatına devam eden öğrencilerimiz; Caner Cüce, Aslı Ceren Aksu, Elif Aytan, Fatmanur Taşdemir bu yıl YKS’ye girecek ve mezun olacaklardır. Okulumuza yerleştiklerinde LGS sonuçlarına göre % 11 -14 arasında dilimlere sahip olan öğrencilerimiz Pelikan Fen Lisesi eğitimi ile % 0-2 dilim aralığındaki öğrenciler ile yarışır seviyeye gelmiştir. Getirmiş oldukları başarı ile okulumuza büyük gurur yaşatan öğrencilerimizi tebrik ediyor, zorlu YKS sürecinde başarılarının devamını diliyoruz. Pelikan Koleji olarak bu başarımızın gururunu yaşarken azimle ve inançla yeni başarılara yelken açıyoruz." ifadelerini kullandı.

 

01-011.jpg

 

02-002.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.