‘Belediyeye giremez duruma geldiler’

‘Belediyeye giremez duruma geldiler’

  Darıca Belediyesi binası yanında bulunan arsa sahibinin arsasının etrafına demir levhalarla çevirmesinden dolayı belediye başkanı ve belediye...

 

 

Darıca Belediyesi binası yanında bulunan arsa sahibinin arsasının etrafına demir levhalarla çevirmesinden dolayı belediye başkanı ve belediye personeli belediye binasına arka kapıdan girmek zorunda kaldı.

Darıca Belediyesi’nin yıllardır çözemediği otopark alanı sorunu yüzünden, arsa sahibi belediyenin girişini ön taraftan set çekerek kapattı. Yaşanan olayla ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, “Darıca Belediyesi binasının hemen yanında vatandaşa ait olan ve belediye başkanı dahil belediyeye gelen herkesin aracını park ettiği bir arsa vardı. Bu arsanın son 10 yıldır planları değiştirilerek otoparka çevriliyor, konuta çevriliyor ve imar durumu verilmiyor. Arsanın kamulaştırma yapılması gerekiyor. Arsa sahibi de arsası değerli olmasına rağmen ne bina yapabiliyor ne inşaat ruhsatı alabiliyor ne de belediyeye o arsayı kamulaştıramıyor.

ARKA KAPIDAN GİRDİLER

Belediyenin 100 milyon borcu olduğu için o arsayı kamulaştırıp parasını veremiyor. Dolasıyla vatandaşın canına tak edince arsasını kapattı. Darıca Belediyesi’nin yanlış ve kötü yönetilmesi sonunda belediye başkanı ve belediye çalışanları belediyeye giremez duruma geldi. Belediye başkanı ve tüm belediye personeli belediye binasına arka kapıdan girmek zorunda kaldılar. Belediye başkanı belediyenin ön kapısından içeri giremeyecek duruma geldi. Önündeki otoparka dahi çözüm bulamayan, dibe vurmuş, 100 milyon TL borçlu bir belediye.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.