Belediye Derincespor Derbentspor’u dağıttı

Belediye Derincespor Derbentspor’u dağıttı

BAL’da 2018-19 futbol sezonu cumartesi günü kent derbisi ile başladı. Belediye Derincespor,  Derbentspor’u konuk ettiği maçta farklı skorla galip geldi, sahadan 5-0 galip ayrıldı.

Geçen yıl BAL’da son haftalara kadar şampiyonluk yarışı yapan Belediye Derincespor, bu sezonda iddialı bir takım kurdu. Sarı-Lacivertli ekip, ilk hafta maçında kent derbisinde Derbentspor karşısında skora rahat ulaştı.23’de Aykut’un ortasında Ufuk Gülez takımını 1-0 öne geçirdi. 36’da Gökalp’in pasında Yiğitali ceza sahası içinde düzeltip, vurdu farkı ikiye çıkardı. İlk yarının son dakikasında Cihan, sağ çaprazdan vurdu, kaleci Şahin’in de hatasından top filelere gitti. 

UFUK GÜLEZ İKİ GOL ATTI

İlk yarıyı 3-0 önde tamamlayan Belediye Derincespor, ikinci yarıda Ufuk Gülez ve Fatih Gökdemir ile iki gol daha buldu, ligin yenisi Derbentspor’a 5-0 üstünlük sağladı. Temsilcilerimizin yer aldığı 9.Grup’ta cumartesi günü oynanan diğer iki maçta Maltepespor, evinde Sultangazi’ye 3-1 yenildi. Gaziosmanpaşa-Bozüyük Vitra maçı da golsüz sona erdi. 9.Grup’ta diğer maçlar dün oynanacaktı. Dün ayrıca Doğantepe-Çayırova kent derbisi de vardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.