Başkan yardımcılığında kimseye söz vermedim

Başkan yardımcılığında kimseye söz vermedim

AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi basınla bir araya geldi. Çiftçi, Yaşar Alkan’ın oğlu Zafer Alkan’a başkan yardımcılığı verdiği söylentisine ilişken, “Kimseye ne başkan yardımcılığı ne meclis için söz vermedim” dedi

bunyamin-ciftci.jpg

AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, Akse Mahallesi’ndeki İkiler Restaurant’ta basın toplantısında açıklamasını kısa ve öz yaptı. Sorulara kısa ve öz yanıtlar verdi. Çiftçi, “Aralarında Çayırova Belediye eski Başkanı Yaşar Alkan’ın oğlu Zafer Alkan’ın da bulunduğu bazı kişilere başkan yardımcılığı sözü verdiğiniz söyleniyor. Nedir?” sorusunu, “Şahsımı bugün buraya katılan gazeteciler olarak bir kısmınız uzun zamandır tanıyorsunuz. Arkadaşlar, 43 yaşındayım. 43 yıllık yaşantım boyunca kimseye bu tür sözler vermedim. Bu seçim döneminde de hiçbir arkadaşıma gerek başkan yardımcılığı gerekse meclis üyeliği için verilmiş sözüm yok” diye yanıtladı.

Çayırova’nın tartışmalı sınırı!

Çiftçi, “Yerel seçimle birlikte ilçenin sınırları yine gündeme geldi. Sayın Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde Çayırova Namet’e ziyaretinde, ‘Sınır sorununu yerelde çözün. Ankara’ya getirmeyin’ açıklaması var. Başkan seçilirseniz ilçe sınırları için girişiminiz olacak mı?” sorusunu ise şöyle yanıtladı.

“Belediye başkanı seçildikten, 31 Mart’tan sonra değerlendiririz. İlçe teşkilatımız, il teşkilatımız, büyükşehir belediyemiz, hükümetimiz var. Dolayısıyla böyle bir ihtiyaç ve talep varsa bu zeminde bir çalışmayla gereken yapılır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.